Μεταφέρθηκε η διεξαγωγή της «8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

Παρατείνονται οι αιτήσεις συμμετοχής

Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 13:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταφέρθηκε η διεξαγωγή της «8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

Μετατίθεται για τις 18 με 20 Φεβρουαρίου η διοργάνωση της έκθεσης τροφίμων «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ», που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου στο Mec Παιανίας.

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους τόσο στην εγχώρια, όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της «ΕΞΠΟΤΡΟΦ», όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από ζωντανές μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων σεφ.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24 τμ / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος.

Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.

Λόγω μεταφοράς ημερομηνίας της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτημα συμμετοχής έως τις 14/1/2022 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2733022279 (εσωτ. 5 - Γ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 - Ε. Γκαραβέλη).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti