Εύσημα και από Νίκα σε Μαριόλη

Tzakas
Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 13:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα και από Νίκα σε Μαριόλη

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προς τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, Ανάργυρο Μαριόλη, με αφορμή την ανάδειξή του ως τον «καλύτερο οικογενειακό ιατρό στον κόσμο», από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Οικογενειακών Γιατρών (WONCA).

Σημειώνει, ειδικότερα, ο περιφερειάρχης στην επιστολή του: «Αποτελεί ξεχωριστή τιµή για τη Μάνη, την Πελοπόννησο και την Ελλάδα η διάκριση και βράβευσή σας ως του “Καλύτερου Οικογενειακού Ιατρού στον Κόσμο” Global Family Doctor), για το 2021.

Με το εφετινό βραβείο αναγνωρίστηκε η προσφορά ενός ιατρού, ο οποίος εγκαταστάθηκε και προσφέρει µε ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες του, όχι σε κάποια αστική περιοχή αλλά σε µια απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας, στη Μάνη. Η δικιά σας προσφορά είναι πολύτιμη, γιατί αγωνίζεσθε για ένα καλύτερο µέλλον στην Πρωτοβάθµια Φροντίδα Υγείας και διακρίνεστε για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, έχοντας ως σταθερό σηµείο αναφοράς σας την φροντίδα των ασθενών σας, ιδιαίτερα στις ημέρες µας που τις σκιάζει η πανδημία του κορωνοϊού.

Σας απευθύνω τις ευχαριστίες µου, τα θερμά συγχαρητήριά µου και τον δηµόσιο έπαινό µου για τη σηµαντική αυτή παγκόσμια διάκρισή σας, στην οποία αντανακλάται η αναγνώριση των αγώνων σας για τον άνθρωπο και τον ανθρωπισμό. Την αξίζετε αυτή τη διάκριση, γιατί τιµάτε καθημερινά τον όρκο του Ιπποκράτη και εισέρχεστε στα σπίτια της Μάνης “ἐπ’ ὠφελείῃ των καμνόντων”», καταλήγει ο Π. Νίκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών