Ε. Δαράκη: «Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο»

Ευχαριστίες της Προέδρου του ΔΣ Σπάρτης για την εκλογή της στο αξίωμα

Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2022 11:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ε. Δαράκη: «Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο»

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα αλλά και τους συναδέλφους της που την στήριξαν με την ψήφο τους, απευθύνει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Ελένη Δαράκη.
Σημειώνει η κ. Δαράκη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς αρχικά τον Δήμαρχό μας, κ. Πέτρο Δούκα, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε για την πολύ σημαντική θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τους συναδέλφους της παράταξής μου που αποδέχτηκαν την πρόταση αυτή και με τίμησαν με την ψήφο τους.  

Προσδοκία μου είναι η ειλικρινής, αξιοπρεπής, εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία και υπόσχομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που πηγάζουν από αυτή τη θέση. 

Η εκλογή μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης με επιφορτίζει με το καθήκον να υπηρετήσω μαζί με όλους και όλες τους Δημοτικούς Συμβούλους το συμφέρον ενός τόπου με σπουδαία ιστορία και σημαντικότατη πολιτιστική κληρονομιά, την οποία πρέπει να αναδείξουμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς.  

Σε αυτή τη θέση έχουν θητεύσει σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής μας κοινωνίας και από αυτό το συλλογικό όργανο έχουν ληφθεί και θα ληφθούν αποφάσεις που καθόρισαν και θα καθορίσουν την πορεία του τόπου μας. 

Πεποίθησή μου είναι ότι όλους εμάς που έχουμε αναμειχθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση κι έχουμε καταλάβει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά, μπορεί να διαφωνούμε σε αρκετά ζητήματα, σε κάποιες περιπτώσεις με έντονο τρόπο, αλλά μας ενώνει κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε την αναβάθμιση του Δήμου μας όπου θα ζήσουν και θα δραστηριοποιηθούν τα παιδιά μας, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της γόνιμης συμμετοχής και συνεργασίας την οποία θα επιδιώξω και θα διευκολύνω με κάθε τρόπο.».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti