Ιατρικός Σύλλογος: «Ο Μαριόλης είναι σεμνός υπηρέτης της ιατρικής επιστήμης»

Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2022 09:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιατρικός Σύλλογος: «Ο Μαριόλης είναι σεμνός υπηρέτης της ιατρικής επιστήμης»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Λακωνίας για το μέλος του, ιατρό Ανάργυρο Μαριόλη, διευθυντή ΚΥ Αρεόπολης, με αφορμή τη βράβευσή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Οικογενειακών Ιατρών ως ο «καλύτερος οικογενειακός γιατρός στον κόσμο».

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος: «Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα δουλειάς χρόνων στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της Οικογενειακής Ιατρικής, με όραμα και πρόγραμμα. Ο Ανάργυρος Μαριόλης άλλαξε σελίδα στο χάρτη της ΠΦΥ στη χώρα μας, επικεντρώνοντας στον άνθρωπο, στην πρόληψη και την εξατομικευμένη θεραπεία στην κοινότητα. Σεμνός υπηρέτης της ιατρικής επιστήμης, άξιος συνεργάτης και ακούραστος δάσκαλος για τους νεότερους συναδέλφους έδωσε νέα πνοή στην ολιστική φροντίδα από το απόμακρο ΚΥ Αρεόπολης, αποδεικνύοντας ότι το πάθος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τη Δημόσια Υγεία δε γνωρίζει χωρικούς περιορισμούς».

Ακόμα ο σύλλογος σημειώνει: «Αγαπητέ συνάδελφε, ο Ιατρικός Σύλλογος εύχεται καλή συνέχεια στο έργο σου. Η βράβευσή σου ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο, που τα Συστήματα Υγείας ταλανίζονται και η ανάγκη για νέες αξίες και βηματισμούς είναι εμφανής περισσότερο από ποτέ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti