«Σταυροφόροι» αλληλεγγύης στη Μονεμβασιά

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία τριών νέων

Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 18:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σταυροφόροι» αλληλεγγύης στη Μονεμβασιά

Τρεις νεαροί από τη Μονεμβασιά, ο Ταξιάρχης Ζώταλης, ο Νεκτάριος Κατσουλώτος και ο Γιώργος Χουσάκος, που βούτηξαν στη θάλασσα κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στις 6/1, διέθεσαν ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού, προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα και να δοθούν μέσω του Δήμου Μονεμβασίας σε δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Σταύρος Χριστάκος ανέφερε: «Εκ μέρους όλων των κατοίκων της Μονεμβασιάς, θέλω να επαινέσω και να ευχαριστήσω θερμά τα λαμπρά παιδιά μας, για το ήθος τους, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη βοήθεια τους στους συνανθρώπους μας. Θερμά συγχαρητήρια!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti