Στη Σπάρτη βρέθηκε ο Γιώργος Βερνίκος

Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 15:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σπάρτη βρέθηκε ο Γιώργος Βερνίκος

Την πόλη της Σπάρτης επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο, κατόπιν προσκλήσεως του δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα,  ο κ. Γιώργος Βερνίκος, εφοπλιστής, πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (ΟΚΕ) και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να θέσουν τις βάσεις για μελλοντική συνεργασία με τον ΣΕΤΕ με στόχο την τουριστική και πολιτισμική ανάπτυξη της περιοχής, την αξιοποίηση της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Σπάρτης, την διοργάνωση διεθνών αγώνων και την αναβάθμιση της επικοινωνιακής πολιτικής για τον τουρισμό με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και επενδύσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti