Γ. Λυροφώνη: «Ευχαριστώ από καρδιάς το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης»

Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 17:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ. Λυροφώνη: «Ευχαριστώ από καρδιάς το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης»

Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο αλλά και τους συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους εξέφρασε η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γεωργία Λυροφώνη μετά και την επανεκλογή της στο αξίωμα.

Αναφέρει η κ. Λυροφώνη: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης και τους συναδέλφους ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την ανάδειξή μου και για την επόμενη δημοτική περίοδο στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλογιζόμενη τις ευθύνες που φέρει η εκπροσώπηση αυτή, ενός τόπου με σημαντική ιστορία, με άπειρα κάλλη και πολιτισμική κληρονομιά, είμαι πεπεισμένη ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή διαθέτει την απαραίτητη γνώση, την εμπειρία και τη διάθεση να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να οδηγήσει τον τόπο στο αύριο με αξιώσεις και ανάλογες προοπτικές. Μονόδρομος η επιτυχία!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti