Τζινιέρης: «Να φανώ αντάξιος και να συνεχίσω την προσπάθεια Βερούτη»

Οι ευχαριστίες του νέου αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και η δέσμευση για τα καθήκοντα που αναλαμβάνει

Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 16:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τζινιέρης: «Να φανώ αντάξιος και να συνεχίσω την προσπάθεια Βερούτη»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας προέβη ο κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο οποίος με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα αντικαθιστά τον Θεόδωρο Βερούτη που αναλαμβάνει τα ηνία του τομέα Υποδομών και Μεταφορών ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Τζινιέρης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, για την τιμή που μου κάνει να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου, από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας.

Όπως έχω κάνει σε κάθε θέση ευθύνης που μου έχει ανατεθεί στο παρελθόν, στόχος μου είναι να φανώ αντάξιος της τιμής αυτής και να συνεχίσω την προσπάθεια του προκατόχου μου, Θόδωρου Βερούτη.

Τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών Θεμάτων και Εγγείων Βελτιώσεων, θέση, για την οποία, επίσης, ευχαριστώ τον κ. Παναγιώτη Νίκα και από αυτή να συνεργαστώ με όλους τους αντιπεριφερειάρχες, χωρικούς και θεματικούς, καθώς και με τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, τους οποίους επίσης ευχαριστώ», κατέληξε ο νέος αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ν. Τζινιέρης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti