Ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 10:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων και εργασιών σήμανσης και ασφάλισης στο σύνολο του Εθνικού και του Επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Λακωνίας.

Οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας συνεχίζονται και μέσα στον χειμώνα, με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες. Οι επεμβάσεις που γίνονται αφορούν σε τεχνικά έργα διευθέτησης των ομβρίων υδάτων, σε διαγραμμίσεις, στηθαία ασφάλειας και εργασίες προειδοποιητικής και πληροφοριακής σήμανσης των οδών.

Με αφορμή το έργο, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης δήλωσε: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί βασική μας υποχρέωση και προτεραιότητα. Οι διαγραμμίσεις και η σήμανση των οδών συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτές τις ημέρες υλοποιούνται εργασίες στον Περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, από τον κόμβο του Μορέα μέχρι το Πυρί και στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Σκούρας - Κεφαλά - Γκοριτσάς. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υλοποιηθούν έργα στην Επαρχιακή οδό Σπάρτη - Καστόρειο - Γεωργίτσι - Λογκανίκος.

Οι προτεραιότητες των επεμβάσεων υλοποιούνται σύμφωνα με τις υποδείξεις που κατά καιρούς μας έχει θέσει η Τροχαία, για τα επικίνδυνα σημεία, καθώς και οι αυτοψίες των μηχανικών της ΠΕ Λακωνίας», σημείωσε ο κ. Βερούτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti