Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Ι. Μαλτέζος

Κυριακή, 09 Ιανουάριος 2022 19:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Ι. Μαλτέζος

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε το πρωί της Κυριακής στην Τρίπολη για την εκλογή νέου Προεδρείου.

Για το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Πρόεδρος εκλέγεται σύμβουλος από την παράταξη του κ. Νίκα, Αντιπρόεδρος από την παράταξη του κ. Τατούλη και Γραμματέας από την παράταξη Δέδε.

Η παράταξη Νίκα πρότεινε τον κ. Γιάννη Μαλτέζο από την Αργολίδα για νέο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το σώμα ενέκρινε τη μοναδική υποψηφιότητα και ο κ. Μαλτέζος εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου, η παράταξη του κ. Τατούλη πρότεινε την Αντωνία Μπούζα, η οποία και εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος του Π.Σ.

Για τη θέση του Γραμματέα, η παράταξη του κ. Δέδε πρότεινε την Τζένη Δημητρακοπούλου που εκλέχτηκε στη θέση αυτή.

Ως απερχόμενος πρόεδρος, ο Μανώλης Σκαντζός ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις όποιες εντάσεις υπήρξαν, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την απλή αναλογική. «Όλοι εξέφρασαν τις θέσεις τους ελευθέρα, αυτό που μπορώ να κατηγορηθώ είναι ότι ήμουν πολύ ανεκτικός. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη για τη στήριξή του στο πρόσωπο μου. Έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και με στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο περιφερειακό συμβούλιο. Εύχομαι στο νέο Προεδρείο να έχουμε μια καλή συνέχεια, με ελευθερία λόγου και να αλλάξουν τα πράγματα όσον αφορά τις εντάσεις».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti