Τα νέα Προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων της Λακωνίας

Κυριακή, 09 Ιανουάριος 2022 19:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα νέα Προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων της Λακωνίας

Τα νέα Προεδρεία τους εξέλεξαν το πρωί της Κυριακής 9/1 τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Λακωνίας σύμφωνα με την εγκύκλιο που έλαβαν από το υπουργείο Εσωτερικών.

Στο τιμόνι του ΔΣ του Δήμου Σπάρτης, παραμένει η κ. Ελένη Δαράκη ενώ τις θέσεις του Αντιπροέδρου και της Γραμματέα καταλαμβάνουν οι κ. Ιωάννης Καρμοίρης και κ. Δήμητρα Γρηγόρη αντίστοιχα. 

Νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ευρώτα εκλέχτηκε ο κ. Παναγιώτης Πολολός. Αντιπρόεδρος η κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου και γραμματέας η κ. Γαρυφαλλιά Νικολοπούλου.

Παραμένει Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Ανατολικής Μάνης η κ. Γεωργία Λυροφώνη, με Αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτρη Πέτρου και Γραμματέα την κ. Ρογκάκου Χριστίνα. 

Στο Δήμο Μονεμβασίας Πρόεδρος του ΔΣ, ορίζεται η κ. Κατερίνα Τσαφατίνου με Αντιπρόεδρο την κ. Βασιλική Ραφαηλίδη  - Κοκκινάκη και γραμματέα την κ. Θεοδούλη Σπυριδάκου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti