Κινητοποιούνται για την παραβατικότητα στον Ευρώτα

Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κινητοποιούνται για την παραβατικότητα στον Ευρώτα

Αυξημένα περιστατικά κλοπών-διαρρήξεων καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου Δ. Ευρώτα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεώργιο Γεωργόπουλο. Ο ίδιος αιτείται διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς και κατοίκους ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος, «ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου θέλω να αναφερθώ στις συνεχόμενες κλοπές αυτοκινήτων, σπιτιών, γεωτρήσεων, δεξαμενών και τα λοιπά και τα λοιπά.

Απευθύνομαι στον Δήμο Ευρώτα και τους κατοίκους, να μαζευτούμε, να κάνουμε μία ομιλία,  να βρεθούμε να βρούμε μία λύση, να φτιάξουμε ομάδες να φυλάμε τη νύχτα αυτό που γίνεται κάθε μέρα…

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, αν δεν πάρουμε και εμείς την ευθύνη στα χέρια μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από το Αστυνομικό Τμήμα Δήμου Ευρώτα. 18 άτομα υπηρεσία, τι να πρωτοκάνουν κι αυτοί οι άνθρωποι; Θέλω να κουβεντιάσουμε όλοι, να μαζευτούμε να βρούμε μία λύση».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti