Συγχαρητήρια Ν. Κρητικού στον Αν. Μαριόλη

Για τη βράβευσή του ως καλύτερου οικογενειακού ιατρού διεθνώς

Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 14:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγχαρητήρια Ν. Κρητικού στον Αν. Μαριόλη

Τα εύσημα αποδίδει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Δρ. Ανάργυρο Δ. Μαριόλη για την ανάδειξή του ως καλύτερου οικογενειακού ιατρού στον κόσμο για το 2021 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Οικογενειακών Γιατρών (WONCA).

Το μήνυμα του κ. Κρητικού έχει ως εξής:

«Αγαπητέ συνάδελφε και φίλε,

Θέλω να σου εκφράσω και δημόσια τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την τιμητική διάκριση που έγινε στο πρόσωπο σου  από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA, ο οποίος σου απένειμε το Βραβείο του Καλύτερου Οικογενειακού Ιατρού στον κόσμο για το 2021.

Είναι αξιοσημείωτο πως κριτήρια της βράβευσης σου ήταν η προσφορά σου ως οικογενειακού ιατρού που παρέχει ποιοτική φροντίδα, με  διεπιστημονική επικοινωνία και καινοτόμο σκέψη, καθώς και ακαδημαϊκή ορίζουσα στη διδασκαλία και την έρευνα.

Η βράβευση σου  επισφραγίζει  τις  προσπάθειες  και τις δράσεις  σου, και αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, για τον τόπο καταγωγής μας την αγαπημένη μας Λακωνία.  Σου  εύχομαι να αγωνίζεσαι  πάντα με δύναμη και μεγαλείο ψυχής, για τους συμπολίτες μας και  για την πατρίδα μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti