Συγκέντρωσαν τρόφιμα και στήριξαν τους συνανθρώπους μας

Tzakas

τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ Σπάρτης

Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 10:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωσαν τρόφιμα και στήριξαν τους συνανθρώπους μας

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου η δράση προσφοράς, αλληλεγγύης και βοήθειας, που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στο Άσυλο Ανιάτων και στο Γηροκομείο Σπάρτης. Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης Γιώργος Μπεκιάρης, Παναγιώτα Κρικέλα, Αναστάσιος Παπαγιαννάκος και Ευγενία Παπαστάθη – Σοφού συνοδευόμενα από τα μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας Γιώργο Κυριακούλια και Μάντω Κωνστιάντου, παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στη Σπάρτη. 

Η δράση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη φορέων που δραστηριοποιούνται στη φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. «Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας», σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης Ιωάννης Ρασσιάς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών