«Ιατρική Απόβαση» έγινε και στην Ελαφόνησο

Tzakas
Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2021 12:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ιατρική Απόβαση» έγινε και στην Ελαφόνησο

Η «Ιατρική Απόβαση», που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το 1997 από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) αποτελεί μία εκπαιδευτική ευκαιρία για φοιτητές από τις επτά ιατρικές σχολές της χώρας που βρίσκονται στα κλινικά έτη των σπουδών τους, να επισκεφθούν αποκεντρωμένες Μονάδες Υγείας, προσφέροντας εθελοντική βοήθεια στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και αποκτώντας νέες γνώσεις και εμπειρίες, ενώ έρχονται σε επαφή με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Στο φετινό πρόγραμμα συμμετείχαν 425 φοιτητές σε 62 Μονάδες Υγείας υπό την αιγίδα της 2ης, 4ης, 5ης, 6ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το πρόγραμμα διεξήχθη με πλήρη επιτυχία στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαφονήσου, όπου οι φοιτητές, καθοδηγούμενοι από τους ιατρούς της Μονάδας Υγείας, εξασκήθηκαν στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών σε πραγματικές συνθήκες, ενώ με τις γνώσεις και τη διάθεσή τους συνέδραμαν το έργο της μονάδος σε μία περίοδο ιδιαίτερων δυσκολιών και αναγκών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti