Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς οργάνωσε το Κέντρο «Δίαυλος» (ΦΩΤΟ)

Tzakas
Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2021 10:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς οργάνωσε το Κέντρο «Δίαυλος» (ΦΩΤΟ)

Βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, υλοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Λακωνίας «Δίαυλος» στα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Λακωνίας, καθώς και σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δράση ήταν βασισμένη στην καταξιωτική συστημική διερεύνηση με τίτλο «Συνδεόμαστε με τις εσωτερικές μας δυνάμεις και συν διαμορφώνουμε το σχολείο των ονείρων μας».

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος». Συντονίστριες του σεμιναρίου ήταν η Ιωάννα Παπαδοπούλου, ψυχολόγος MSc και η Ασπασία Γκουντούνα, κοινωνική λειτουργός κι  επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου. Στη συντονιστική ομάδα συμμετείχε και η Ιωάννα Ισμιρνιόγλου, ψυχολόγος MSc, στα πλαίσια της πρακτικής μεταπτυχιακής της άσκησης.

«Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης Ιωάννη Κονδυλόπουλο για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία καθώς και την συμμετοχή του στην ομάδα των εκπαιδευομένων», αναφέρει ο «Δίαυλος».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti