Εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Σπάρτης

Tzakas

Αναλυτικά όλες οι κατηγορίες

Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 12:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Σπάρτης

Νέα απόφαση Τιμολογιακής Πολιτικής, έλαβε το ΔΣ της ΔΕΥΑ Σπάρτης, με σκοπό τη διευκόλυνση των δημοτών στην αποπληρωμή των λογαριασμών τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νέα απόφαση, ισχύουν τα κάτωθι:

1)Επί των απαιτήσεων, μέχρι 01-01-2020 (λήξη λογαριασμών)
-Έκπτωση 30% για εφάπαξ εξόφληση.
-Έκπτωση 20% για 50% προκαταβολή και σε 24 μηνιαίες δόσεις τα υπόλοιπα.
-Έκπτωση 10% για 30% προκαταβολή και 36 μηνιαίες δόσεις τα υπόλοιπα,
αφού βέβαια είναι συνεπείς και εμπρόθεσμοι στις τρέχουσες οικονομικές τους υποχρεώσεις, προς την Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
Τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι 15/02/2022.

2) Οι καταναλωτές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως αναλυτικά αναφέρονται:
-ΑΜΕΑ
Για άτομα με αναπηρία 80% και άνω παρέχεται έκπτωση 50% επί της αξίας του νερού. Οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν στην υπηρεσία μας πρόσφατο σχετικό έγγραφο όπου θα προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας.

-Πολύτεκνοι
Στους πολύτεκνους παρέχεται έκπτωση 50% επί της αξίας του νερού και αφορά πολύτεκνες οικογένειες με τρία (3) παιδιά και άνω και έως ότου το μικρότερο μέλος της οικογένειας κλείσει το 25 έτος της ηλικίας του. Οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν στην Υπηρεσία πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

-Άποροι
Οι άποροι με ατομικό εισόδημα ετήσιο έως 3.600,00 € θα έχουν τα πρώτα 20 μ³ νερού ΔΩΡΕΑΝ. Θα πρέπει να προσκομίζουν, με δική τους ευθύνη, κάθε έτος το εκκαθαριστικό σημείωμα της Δ.Ο.Υ. που υπάγονται.

-Συνεπείς καταναλωτές
Έκπτωση 6% στους συνεπείς καταναλωτές. Η έκπτωση θα αφορά στην αξία του νερού και θα βεβαιώνεται στον επόμενο λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές που είναι ήδη ενταγμένοι στα τιμολόγια ΑΜΕΑ και Πολυτέκνων θα πρέπει και αυτοί να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά προκειμένου να γίνει έλεγχος νομιμότητας αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti