Θέμης Πατσιλίβας: «Να κρατήσουμε όρθια την κοινωνική συνοχή»

Tzakas
Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 09:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θέμης Πατσιλίβας: «Να κρατήσουμε όρθια την κοινωνική συνοχή»

Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους, απέστειλε ο Θέμης Πατσιλίβας με την ολοκλήρωση της θητείας του ως αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης. 

Σημειώνει, ειδικότερα, ο κ. Πατσιλίβας: «Φίλες και φίλοι συνδημότες, σήμερα 6 Νοέμβρη 2021, τελείωσε η θητεία μου σαν αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων.

Παρ’ όλες τις επιμέρους διαφωνίες μου με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα συμφωνήσαμε και συμφωνούμε στον κυρίαρχο στόχο που θέσαμε προεκλογικά. Να αλλάξουμε τον Δήμο Σπάρτης και να τον πάμε εκεί που του αξίζει.
Σταθερά προσηλωμένος σ’ αυτό τον στόχο θα εργαστώ σαν Δημοτικός Σύμβουλος να γίνει το όνειρο της αλλαγής, μετρήσιμη πράξη. 

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που μου εμπιστεύτηκε τις θέσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ και της αντιδημαρχίας Διοικητικών Θεμάτων, γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου . Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου για την άριστη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους συνδημότες που συνεχίζουν να με στηρίζουν.

Ελπίζω πως σ’ αυτούς τους δύσκολους και άγνωστους καιρούς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και υγειονομικής κρίσης να στρατευτούμε με μεγάλη συνέργεια και αλληλεγγύη και μέσα απ’ τον θεσμό της αυτοδιοίκησης. Να κρατήσουμε όρθια την κοινωνική συνοχή και τις ηθικές και εθιμικές ανθρώπινες αξίες του τόπου μας.

Σ’ αυτό το προσκλητήριο δεν περισσεύει κανείς. Για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων:
Λυκούργου 137, το γραφείο μου.  Τηλέφωνο: 6970628206».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti