Δήλωση Δ. Βέρδου για διάκριση μαθητή σε πρωτάθλημα πληροφορικής

Tzakas
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2021 16:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήλωση Δ. Βέρδου για διάκριση μαθητή σε πρωτάθλημα πληροφορικής

Την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, κατέκτησε ο μαθητής Αντώνιος Κοντοράβδης από τον Δ. Ευρώτα.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος αναφέρει: «Όταν οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς διακρίνονται σε διαγωνισμούς, μάς κάνουν όλους υπερήφανους. Όταν, δε, οι μαθητές που διακρίνονται είναι και συνδημότες μας, τότε έχουμε έναν παραπάνω λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον μαθητή Αντώνιο Κοντοράβδη, από τον Βλαχιώτη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist. Παράλληλα, να συγχαρώ τους γονείς του, το Γυμνάσιο Βλαχιώτη, όπου φοιτεί, καθώς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης “YourSuccess” για την συμβολή του στην κατάλληλη προετοιμασία όλων των μαθητών και μαθητριών του, οι οποίοι διακρίθηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό.

Θέλω, τέλος, να διατυπώσω την ευχή για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, καθώς, όπως ενημερώθηκα, ο Αντώνιος Κοντοράβδης πρόκειται να διαγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, στις 11 Νοεμβρίου. Εύχομαι να έχει κάθε επιτυχία και ένα λαμπρό μέλλον σε κάθε επίπεδο της ζωής του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti