Ο Σπαρτιάτης Π. Κρητικός στον «Μοριά»

Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 12:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Σπαρτιάτης Π. Κρητικός στον «Μοριά»

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» συμμετέχει και το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ύστερα από πρόταση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας εξωστρέφειας και ενίσχυσης του ρόλου του Επιμελητηρίου ως «συμβούλου της πολιτείας», που επιτελείται από τη διοίκηση Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το Επιμελητήριο εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» από τον Σπαρτιάτη πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Κρητικό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti