Στο Γύθειο την επόμενη Πέμπτη ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Θα ανακοινωθούν έργα ανάπτυξης της πυρόπληκτης περιοχής

Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 10:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Γύθειο την επόμενη Πέμπτη ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Με τον υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/9 ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Αθανάσιος Δαβάκης.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τις πυρκαγιές που έπληξαν το Δήμο Ανατολικής Μάνης και αφού ο κ. Δαβάκης εξέθεσε στον υφυπουργό τα πολυεπίπεδα ζητήματα που έχουν ανακύψει στην περιοχή, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την έδρα του δήμου στο Γύθειο.

Συγχρόνως επικοινώνησε με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο, ο οποίος συνομίλησε με τον κ. Τριαντόπουλο και τον ενημέρωσε για τα απαραίτητα έργα που έχει προτείνει μέσω ολοκληρωμένων μελετών.

Η εξέλιξη που προέκυψε από την επίσκεψη αυτή, είναι ότι ο υφυπουργός θα επισκεφθεί το Γύθειο την επόμενη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου αποτελούμενου από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σκάλκο και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για την επιτόπου επίλυση θεμάτων που έχουν προκύψει, καθώς και για την πραγματοποίηση σχετικών ανακοινώσεων που αφορούν έργα ανάπτυξης στην πληγείσα περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti