«Σάρωσε» την Πελοπόννησο με 102 συλλήψεις η ΕΛΑΣ

Χειροπέδες σε 21 άτομα στη Λακωνία

Σάββατο, 31 Ιούλιος 2021 10:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σάρωσε» την Πελοπόννησο με 102 συλλήψεις η ΕΛΑΣ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/7 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.427 άτομα, εκ των οποίων τα 1.030 ήταν ημεδαποί και 397  αλλοδαποί, καθώς και σε 1.005 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 143 άτομα, από τα οποία 83 ήταν ημεδαποί και 60 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 102  άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 21 άτομα και ειδικότερα: τρεις ημεδαποί για ναρκωτικά, τέσσερις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, εννέα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια βεβαιώθηκαν συνολικά 341 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης, 1 μαχαίρι, 2 κυνηγετικά όπλα, καθώς και 68 μετρά καλώδιο στην Αργολίδα, μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης, 4 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και προϊόντα παραεμπορίου στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων στη Λακωνία, μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, 2 φυτά κάνναβης, καθώς και 31 ναρκωτικά δισκία στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti