Προκήρυξη διαγωνισμού για το καταφύγιο αδέσποτων Σπάρτης

Αποτελεσματική διαχείριση επιδιώκει ο δήμος

Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκήρυξη διαγωνισμού για το καταφύγιο αδέσποτων Σπάρτης

Συνεχίζει τις προσπάθειες ο Δήμος Σπάρτης για τη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του σύμφωνα με τον Νόμο 4039/12.

Όπως δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Καρλαύτης, «οι εργασίες βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των τετράποδων φίλων μας στους δύο χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς του δήμου μας συνεχίζονται (αντικατάσταση σκίαστρου για την προστασία των ζώων, διαμόρφωση νέων διαμερισμάτων για τη διαμονή τους, κόψιμο χόρτων, διενέργεια απολύμανσης κλπ)».

Παράλληλα, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου  «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, το οποίο  έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» με σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Ο Δήμος Σπάρτης στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του μεριμνά για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών και καταβάλλει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση», επισημαίνει ο κ. Καρλαύτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland