Σπαρτιάτισσες οι νέες σύμβουλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 12:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σπαρτιάτισσες οι νέες σύμβουλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Οι Σπαρτιάτισσες Άννα Μπόνου και Γεωργία Ανδριοπούλου προήχθησαν από τη Δικαιοσύνη ώστε να την υπηρετήσουν από τη θέση των Συμβούλων στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ). Και οι δύο υπηρετούν αυτή τη στιγμή από τα Διοικητικά Εφετεία.

Η Άννα Μπόνου ξεκίνησε την καριέρα της το 1986 στο Πρωτοδικείο Πειραιά, υπηρέτησε στην Καλαμάτα, στη Χαλκίδα έως ότου επανακάμψει στον Πειραιά. Έχει υπάρξει Εφέτης στο Εφετείο Αθηνών και Πρόεδρος Εφετών.

Η Γεωργία Ανδριοπούλου, που ξεκίνησε την καριέρα της το 1986 όπου υπηρέτησε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ναυπλίου ως Πάρεδρος. Ακολούθως υπηρέτησε ως Πρωτοδίκης στα Πρωτοδικεία Βόλου και Αθηνών, ενώ κατείχε τη θέση της Προέδρου Πρωτοδίκων στα Διοικητικά Πρωτοδικεία Ρόδου, Πύργου και Αθηνών. Το 2009 προήχθη στον βαθμό του Εφέτη και το 2021 στο βαθμό του Προέδρου Εφετών. Ακολούθως, προήχθη στο βαθμό της Συμβούλου της Επικρατείας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland