Ανοίγει ο δρόμος για πολυχώρο δραστηριοτήτων στους Μολάους

Δημοπρατείται η αποκατάσταση της «Συκικής»

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 07:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει ο δρόμος για πολυχώρο δραστηριοτήτων στους Μολάους

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του Υποέργου «Αποκατάσταση κτιρίου Συκικής και μετατροπή του σε κέντρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων» της Πράξης «Κέντρο Αθλητικών, Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων στη ΔΕ Μολάων».

Το «πράσινο φως» για το έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 1.150.000 ευρώ, δόθηκε από την Ειδική Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αντικείμενο του έργου είναι η αποκατάσταση του παλιού κτιρίου «Συκικής» στους Μολάους και η μετατροπή του σε χώρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, «με την  υλοποίηση της πράξης θα επιτευχθεί η ενίσχυση του τουριστικού αποθέματος της περιοχής, η αύξηση της επισκεψιμότητας και της τουριστικής κίνησης, η ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού Δήμου της Μονεμβασιάς και ο έμμεσος εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland