Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Σχολείο Μυστρά

Κλείνει έως 7/2 η μονάδα

Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2021 22:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Σχολείο Μυστρά

Περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού καταγράφηκε στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτησης (ΕΕΕΕΚ) Μυστρά, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον Καραβά. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», πρόκειται για μαθητή που φοιτά στην εν λόγω σχολική μονάδα, ο οποίος παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα, διαγνώστηκε θετικός και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα 25 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου.

Την προσεχή Τρίτη 26 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στη σχολική μονάδα, ώστε να προσέλθουν εκπαιδευτικοί και βοηθητικό προσωπικό για να υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ Covid-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών