Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη του ιερέα από τη Μάνη

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 17:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη του ιερέα από τη Μάνη

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας η δίκη του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονη.

Στην τελευταία συνεδρίαση (13/01), κατέθεσαν οι δυο κόρες του ιερέα που υπερασπίστηκαν σθεναρά τον πατέρα τους, μιλώντας για το ήθος του αλλά και για τη βοήθεια που πάντα πρόσφερε σε όλους τους συνανθρώπους του. Ακολούθως, κατέθεσε μια συγχωριανή του ιερέα, η οποία υποστήριξε πως το κορίτσι ήταν πάντα χαρούμενο και ποτέ δεν είχε κάνει λόγο για άσεμνες πράξεις του ιερέα. 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κ. Νίκος Ιωάννου, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Το Δικαστήριο είχε σήμερα την ευκαιρία, μέσα από δημόσια έγγραφα που καταθέσαμε, να δει την αλληλουχία των πραγματικών περιστατικών και να  αντιληφθεί ότι η ανήλικη περιέβαλε τον ιερέα με αγάπη, θεωρώντας και αποκαλώντας τον "μπαμπά", ακόμα και χρόνια μετά από τη φερόμενη καταγγελία της δήθεν ασέλγειας.

Ομοίως από δημόσια έγγραφα έχει αποδειχθεί ότι -ευτυχώς!- το παιδί δε φέρει κανένα ίχνος κακοποίησης,  όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική αλλά και την παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Επίσης, για πρώτη φορά η υπεράσπιση, παρουσίασε άγνωστα μέχρι ώρας ιατρικά έγγραφα από το Καραμαγδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου το παιδί είχε εξετασθεί αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ιερέα και τη μητέρα του, και είχε βρεθεί όχι απλά μη κακοποιημένο, αλλά να χαίρει άκρας υγείας.

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό μέσα στο στενό δημοσιογραφικό χώρο και χρόνο να παρουσιαστεί το σύνολο της σωρείας των αδιάσειστων αθωωτικών αποδείξεων. Τα πάντα θα διαφανούν, έχω την ισχυρή πεποίθηση από την απόφαση του Δικαστηρίου».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος