Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες του Δ. Σπάρτης

 Παρά το αυστηρό lockdown που ξεκινάει την Πέμπτη

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 21:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες του Δ. Σπάρτης

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Α/Βθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης, παρά το αυστηρό τοπικό lockdown που ισχύει από την Πέμπτη 14/1 έως τη Δευτέρα 18/1.

Οι αρμόδιοι έκριναν πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του Δ. Σπάρτης μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά, τηρώντας τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο δεν θα πρέπει να παραβλέψουν την αποστολή του απαραίτητου SMS στο 13033. Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση οι γονείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον κωδικό 4, δηλαδή την «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από / προς το σχολείο».

Εκτός από το απαραίτητο SMS στο 13033, οι γονείς απαιτείται να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που θα υπογράφεται από τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία θα αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή ή της μαθήτριας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος