Δ. Σπάρτης: Αρνητικά τα τεστ στη δομή φιλοξενίας

Η εικόνα σε σχολεία, Πυροσβεστική, Νοσοκομείο

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 20:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δ. Σπάρτης: Αρνητικά τα τεστ στη δομή φιλοξενίας

Ο Δ. Σπάρτης, δια του δημάρχου Π. Δούκα, ισχυρίζεται πως δεν εντοπίστηκαν νέες εστίες του κορωνοϊού στη δομή φιλοξενίας της Σπάρτης: «Η αύξηση των κρουσμάτων στη περιοχή του δήμου μας, κυρίως την περασμένη εβδομάδα, οδήγησε τις αρμόδιες αρχές να μας επιβάλλουν ειδικό lockdown, αν και οι νέες μετρήσεις (χθεσινές και σημερινές) και στο Νοσοκομείο και στη δομή των φιλοξενουμένων στο “Sparta Inn” ήταν πολύ πιο καλές: Στα 110 τεστ που έγιναν στη δομή φιλοξενίας των μεταναστών στο «Sparta Inn» και τα 110 βγήκαν αρνητικά», αναφέρει ο κ. Δούκας.

Ακόμα, ο δήμαρχος Σπάρτης επισημαίνει: «Και σε άλλα 100 τεστ που έγιναν σε σχολεία, την Πυροσβεστική, κ.α., και τα 100 ήταν αρνητικά. Επίσης και τα τεστ στο προσωπικό του Νοσοκομείου είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Στα 152 τεστ που έγιναν εχθές, βγήκε μόνο ένα θετικό και ένα θετικό σε οδηγό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Λίγη υπομονή λοιπόν, ας είμαστε πολύ προσεκτικοί, ας ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των Αρχών, και όλα θα πάνε καλά!

Ο Δήμος Σπάρτης, οι αντιδήμαρχοι και όλες οι υπηρεσίες ήταν και παραμένουν δίπλα στους δημότες».

Για τις υπηρεσίες του Τμήματος Πρόνοιας και της «Βοήθειας στο Σπίτι», για φάρμακα ή για αγορές στο supermarket, κλπ. οι δημότες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 27313 61240 - 43 ή στο 27310 22226 (εσωτ. 123).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος