Κρητικός σε Βορίδη: «Βιώσιμη και δίκαιη λύση για την ελιά Καλαμών»

Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2020 10:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρητικός σε Βορίδη: «Βιώσιμη και δίκαιη λύση για την ελιά Καλαμών»

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκη Βορίδη πραγματοποίησε ο  βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Στο επίκεντρο της συνάντησης των δυο ανδρών ήταν το μείζον θέμα διαχείρισης και εμπορίου της «ελιάς Καλαμών», ζήτημα που απασχολεί πολλά χρόνια τώρα τους παραγωγούς και τους εμπόρους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Κρητικός τόνισε: «Είναι καιρός να βρούμε μία βιώσιμη και δίκαιη λύση για όλους τους παραγωγούς, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη διάθεση και την αύξηση της ποσότητας της «Ελιάς Καλαμών» στο εξωτερικό, αντιμετωπίζοντας με αυτό τον τρόπο τον ανταγωνισμό των άλλων παραγωγών- χωρών».

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης, συμφώνησε ότι η υφιστάμενη κατάσταση δημιουργεί προβλήματα στον ανταγωνισμό απέναντι στις άλλες χώρες-παραγωγούς και ότι «μια βιώσιμη και δίκαιη λύση μπορεί να καταστήσει και πάλι την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στο εμπόριο της “Ελιάς Καλαμών” διεθνώς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia