Το Επιμελητήριο «μπροστάρης» στην θεσμική κατοχύρωση της Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμών/Καλαμάτας

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 12:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Επιμελητήριο «μπροστάρης» στην θεσμική κατοχύρωση της Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμών/Καλαμάτας

Γράφει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος

Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης όχι δεν παραμένουν αδρανείς αλλά θα παρευρεθούν με δικηγόρο στις 15 Δεκεμβρίου 2020, όπου εξετάζεται η προσφυγή του  ΣΥΜΕΠΟΠ Μεσσηνίας κατά της απόφασης της Υ.Α. 331/20735/26.2.2018/ΦΕΚ648/Τ.Β’που αφορά την επιτραπέζια βρώσιμη ελιά Καλαμών/Καλαμάτας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας με τεκμηριωμένες θέσεις θα προασπίσει την αυταπόδεικτη αλήθεια για την ποιότητα και την υψηλής διατροφικής αξίας της Λακωνικής επιτραπέζιας βρώσιμης ελιάς Καλαμών/Καλαμάτας και συνολικά της ανάλογης Ελληνικής παραγωγής.
Οφείλω να ομολογήσω το Επιμελητήριο Λακωνίας για μια ακόμα φορά αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη των Λακωνικών προϊόντων, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση την στήριξη όλου του κύκλου παραγωγής, εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης της Ελιάς Καλαμών/Καλαμάτας.

Ελπίζω συντονισμένα όλοι οι θεσμικοί φορείς της παραγωγής - εμπορίας, οι Βουλευτές και η Αυτοδιοίκηση να συμπαραταχθούν στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την άρση του αδιεξόδου και την θεσμική κατοχύρωση της Ελιάς Καλαμών/Καλαμάτας. Είτε ως ΠΟΠ είτε ως ΓΤΕ ανάλογα με τα κριτήρια.

Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Λακωνίας και καλή επιτυχία στον αγώνα του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia