Επιχείρηση της ΕΛΑΣ με 16 συλλήψεις στη Λακωνία

Συνολικά 44 σε όλη την Πελοπόννησο

Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2020 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ με 16 συλλήψεις στη Λακωνία

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/11 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.  Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 1.045 άτομα, εκ των οποίων τα 721 ήταν ημεδαποί και 324 αλλοδαποί, καθώς και σε 705 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 101 άτομα, από τα οποία 53 ήταν ημεδαποί και 48 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 44  άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 16 άτομα και ειδικότερα:     Δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί  για ναρκωτικά, τρείς ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οχτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν συνολικά 141 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 74 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκαν: ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 256 γραμμαρίων στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και μανιτάρια ψιλοκυβίνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων στη Λακωνία, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 17,7 γραμμαρίων στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος