Συνάντηση Αραχωβίτη-Βερούτη

Με επίκεντρο τις δομές Υγείας της Λακωνίας

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 13:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Αραχωβίτη-Βερούτη

Με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη συναντήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, με κεντρικό θέμα συζήτησης την κατάσταση των δομών Υγείας της Λακωνίας και τη συνεισφορά της Περιφέρειας. 

Στην εποικοδομητική συζήτηση των δυο αντρών τέθηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα, ενώ ο κ. Βερούτης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον βουλευτή για την πορεία της προμήθειας isobox και λοιπού εξοπλισμού από την Περιφέρεια. Στη συνέχεια, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ενημέρωση για την ιεράρχηση των έργων στο νομό Λακωνίας, σε συνέχεια της πρώτης τους συνάντησης στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Τέλος, ο κ. Αραχωβίτης ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία και για την ενημέρωση, ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την επάρκεια προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις δομές Υγείας του νομού. 

Εξήρε δε τις προσπάθειες των εργαζομένων στην Υγεία και δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Περιφέρειας για ενίσχυση των δομών, σε αντίθεση με την απουσία της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος