Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης:«Να παραιτηθεί άμεσα ο κ. Βερβεσός»

Καταδικαστέες οι πράξεις του προέδρου του Δικηγορικού Αθηνών

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 10:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης:«Να παραιτηθεί άμεσα ο κ. Βερβεσός»

Τις πρόσφατες πράξεις του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, καταδικάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης, ζητώντας την άμεση παραίτησή του από το αξίωμα που κατέχει.  Όπως έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βερβεσός πραγματοποίησε στο γραφείο του συγκέντρωση για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, εν μέσω εθνικού lockdown κι απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Στην επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Κομνηνός αναφέρονται τα εξής: «Όταν  κάποιος, χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη και χωρίς αιδώ προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα σε μια χώρα που, όπως και πολλές άλλες, βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας, λόγω των εξαιρετικών κινδύνων που αντιμετωπίζει.  Όταν κάποιος, ενώ γνωρίζει το νόμο καλύτερα από πολλούς άλλους, παρανομεί προκλητικά.

Όταν κάποιος, σε περίοδο που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αγωνιά και υποφέρει από την πανδημία, και αυτός ο ίδιος με τη συμπεριφορά του ευτελίζει τον αγώνα ύπαρξής τους. ΄Όταν πολύ περισσότερο αυτός ο κάποιος, έχει εξέχοντα  θεσμικό ρόλο και  είναι Πρόεδρος όχι μόνο των Δικηγόρων των Αθηνών αλλά και όλης της Χώρας, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, τότε και για να μη κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, ο κ. Δημήτριος Βερβεσός με τα όσα γνωστά ανά το πανελλήνιο έπραξε, δεν εξέθεσε  ανεπανόρθωτα μόνο τον εαυτό του, αλλά προσέβαλε βαναύσως και όλους της Δικηγόρους της χώρας.

Το απρεπές a cappella “σλόγκαν” “Βερβεσός-σεισμός- συνωστισμός”, που ακουγόταν στα γραφεία του  Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από ομάδα δικηγόρων  που άνοιγαν και έπιναν μπουκάλια σαμπάνιας,  παραπέμπει σε παρωδία του παραλόγου και  σε καμμιά περίπτωση δεν αντανακλά στο ήθος και τον πολιτισμό των χιλιάδων υπολοίπων Δικηγόρων της Χώρας.

Κατόπιν όλων αυτών, το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνει ο κ. Δ. Βερβεσός, είναι να παραιτηθεί άμεσα. Ίσως τούτο, έστω και έτσι, πιστωθεί στην όποια υστεροφημία του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος