Κορωνοϊός «αρνητικό» έδειξαν τα δείγματα στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες προληπτικά τεστ στο Διοικητήριο

Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 12:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορωνοϊός «αρνητικό» έδειξαν τα δείγματα στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Με αυξημένη συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού διενεργήθηκαν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Λακωνίας, από κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ Σπάρτης).

Συγκεκριμένα, με προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με γνώμονα την αναγκαιότητα περιορισμού της διασποράς του ιού, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 237 drive through τεστ με λήψη δείγματος από τη μύτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμοδίου κλιμακίου της ΚΟΜΥ Σπάρτης, όλα τα τεστ απέβησαν αρνητικά στον Covid-19. Η λήψη των δειγμάτων υλοποιήθηκε χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκινήτων και δίχως να απαιτείται η αποβίβαση των υποβαλλόμενων σε εξέταση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια ΚΟΜΥ Σπάρτης, και στους συνεργάτες της, στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για «την άμεση ανταπόκρισή τους και υποστήριξη της διαδικασίας», αλλά και στον Βασίλη Τσιγαρίδη, Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και τα στελέχη του αστυνομικού σώματος που εξασφάλισαν την ομαλή ρύθμιση της οδικής κυκλοφορίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος