7ωρη διακοπή ρεύματος σε Δ. Μονεμβασίας, Ελαφόνησο και Κύθηρα

Την Παρασκευή

Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 14:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
7ωρη διακοπή ρεύματος σε Δ. Μονεμβασίας, Ελαφόνησο και Κύθηρα

Στο πλαίσιο απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Παρασκευή 23/10, από τις 07:30΄ έως τις 14:30΄, σε περιοχές της Λακωνίας και στα Κύθηρα.

Αναλυτικά:
- Δ. Μονεμβασίας: Φοινίκι, Ασωπός, Παπαδιάνικα, Πλύτρα, Αρχάγγελος, Δαιμονιά, Ελίκα, Μαραθιάς, Παντάνασσα, Ελληνικό, Αγ. Γεώργιος Βοιών, Κάμπος Βοιών, Νεάπολη, Λάχι, Μεσοχώρι, Άνω Καστανιά, Κάτω Καστανιά, Αγ. Νικόλαος, Βελανίδια.
- Ελαφόνησος
- Κύθηρα

Όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών