45 συλλήψεις σε ένα τριήμερο στην Πελοπόννησο

Οι 13 στη Λακωνία

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 19:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
45 συλλήψεις σε ένα τριήμερο στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας έλαβαν χώρα από τις 13 έως τις 15/10. Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 874 άτομα, εκ των οποίων 654 ήταν Έλληνες και 220 αλλοδαποί, καθώς και σε 657 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 85 άτομα, από τα οποία 47 ήταν Έλληνες και 38 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 45 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 13 άτομα και ειδικότερα: Δύο Έλληνες για ναρκωτικά, ένας Έλληνας για καταδικαστικό έγγραφο, δύο Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ακόμα, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που είχε σημειωθεί στις 12/8/2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης . Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου, για κλοπή.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βεβαιώθηκαν συνολικά 270 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: 30 μέτρα καλώδιο ρεύματος στην Αργολίδα, ένα τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 11,3 γραμμαρίων στη Λακωνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος