Αντιδήμαρχος του Δ. Σπάρτης και ο Γεώργιος Κονίδης

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 18:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντιδήμαρχος του Δ. Σπάρτης και ο Γεώργιος Κονίδης

Μετά από επικοινωνία που είχε ο «Λακωνικός Τύπος» με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Κονίδη του Ιωάννου, μας ενημέρωσε πως από 1η Οκτωβρίου 2020, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου αντιδημάρχου στο Δ. Σπάρτης, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Πέτρου Δούκα.

Ο Γιώργος Κονίδης, θα αναλάβει το συντονισμό των κοινοτήτων του Δήμου και ειδικότερα την εποπτεία της εξέλιξης των έργων και δραστηριοτήτων του Δήμου στα όρια των Κοινοτήτων, καθώς επίσης και την την παρακολούθηση της καθημερινότητας και την επίλυση προβλημάτων των Κοινοτήτων και οικισμών, σε συνεργασία με τους Προέδρους.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιωργος Κονιδης γεννήθηκε στη Σπάρτη και κατοικεί στο Ξηροκάμπι. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) ενώ κατέχει Μcs Banking and Finance for Executives (Τραπεζικά- Χρηματοοικονομικά). Για 10 έτη εργαζόταν στην Τράπεζα Πειραιώς ενώ έχει προϋπηρεσία  στην πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία «ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ». Έχει εργαστεί και στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σπάρτης.  Ήταν ένας εκ των υποψηφίων για τη διευθυντική θέση στο γηροκομείο Σπάρτης. Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής οικονομικών ενώ τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στα χρηματοοικονομικά.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2019 με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες», ενώ τον Μάιο του 2020 ανεξαρτητοποιήθηκε καθώς όπως είχε δηλώσει, διαφωνούσε με τις θέσεις της παράταξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος