Ο Θ. Πατσιλίβας νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων Δ. Σπάρτης

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 15:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Θ. Πατσιλίβας νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων Δ. Σπάρτης

Όπως όλα δείχνουν, νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων του Δήμου Σπάρτης, θα είναι ο κ. Θέμης Πατσιλίβας.

Η απόφαση αυτή του δημάρχου Πέτρου Δούκα μεταβιβάζει στον κ. Πατσιλίβα αρμοδιότητες όπως η οργάνωση, ο προγραμματισμός, ο συντονισμός και ο έλεγχος της λειτουργίας του Αυτοτελούς Τμήματος Υποστήριξης των Αιρετών & Συλλογικών Οργάνων, της Νομικής Υπηρεσίας, της  Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών,  της Δ/νσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Δημοτικών Ενοτήτων, την ρύθμιση των ζητημάτων επικοινωνίας με τους δημότες καθώς επίσης και την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών κτηρίων και του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Αναμένουμε λοιπόν την πρόταση του δημάρχου για νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ καθώς επίσης και τον διορισμό νέου Γενικού Γραμματέα στο Δήμο

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Θέμης Πατσιλίβας γεννήθηκε το 1943 στο χωριό Παρδάλι, του δήμου Σπάρτης. Εισήχθη στην σχολή Φυσικοθεραπευτών Αθηνών το έτος 1968. Εργάστηκε στα Νοσοκομεία ΚΑΤ Κηφισιάς, Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών (Σωτηρία) και επί εικοσαετία, στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Υπήρξε φυσικοθεραπευτής των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, επί 3/τία και για ένα χρόνο φυσικοθεραπευτής του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟ Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους επί πολλά έτη. Εξελέγη το 1990, πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σπαρτιατών και έκτοτε έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά του Δήμου Σπάρτης. Είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας.
 Αρθρογραφεί από το 1978 σε τοπικές εφημερίδες. Το 2011 τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών, για την προσφορά του στη θεραπευτική επιστήμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος