Σε συνέδριο ογκολογίας στο Λιμένι ο Μητροπολίτης Μάνης

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 12:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε συνέδριο ογκολογίας στο Λιμένι ο Μητροπολίτης Μάνης

Το 5ο συνέδριο Ογκολογίας με θέμα «Ογκολογία, Quo Vadis; Η αγωνία του γιατρού μετά την πρώτη επιτυχία» πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 27/9 σε ξενοδοχείο στο Λιμένι Αν. Μάνης. Μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου του 5ου Επιστημονικού Forum κ. Βασιλείου Μπαρμπούνη, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ απηύθυνε χαιρετισμό στους συνέδρους. Ο σεβασμιώτατος τόνισε στον χαιρετισμό του την αξία της ιατρικής επιστήμης και της συνεχούς μελέτης των νέων ιατρικών δεδομένων, ενώ υπογράμμισε ότι στη λέξη «αγωνία κρύβεται η ανύστακτη μέριμνα του ιατρού για τον ασθενή του». Υπογράμμισε με έμφαση ότι «η Εκκλησία ευλογεί την ιατρική πρόοδο και επιστήμη, αφού ο Θεός κατά το βιβλικό λόγο “έκτισε ιατρόν και έδωκε ανθρώποις επιστήμην”».

Τον σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν με πολλή χαρά οι ιατροί – ογκολόγοι, οι οποίοι είχαν καταφθάσει κυρίως από την Αθήνα στο όμορφο Λιμένι. Στο συνέδριο παρέστη επίσης και απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Άγγελος Χρονάς, περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Μεσσηνίας και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος