Συνάντηση της Οικολογικής-Πολιτιστικής Κίνησης Μέσα Μάνης με Ν. Κρητικό

Τι περιλάμβανε η ατζέντα

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση της Οικολογικής-Πολιτιστικής Κίνησης Μέσα Μάνης με Ν. Κρητικό

Συνάντηση με τον βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Νεοκλή Κρητικό, είχαν στην Αθήνα στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας της Οικολογικής Πολιτιστικής Κίνησης Μέσα Μάνης, Κυριάκος Ζηλάκος και Βαρβάρα Γαργαλάκου, αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της Οι.Πο.Κίνησης Μέσα Μάνης ενημέρωσαν τον βουλευτή για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σχετικά με ζητήματα όπως της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Μάνη, το πρόβλημα των ανεπιτήρητων ζώων,  (κυρίως βοοειδών), της ανεπαρκούς ύδρευσης, της βελτίωσης του οδικού δικτύου κλπ.

Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενημέρωση που είχε και επισήμανε ότι ήδη για το θέμα των ανεπιτήρητων βοοειδών έχει καταθέσει στη Βουλή, σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, λαμβάνοντας υπόψη και τις σχετικές καταγγελίες της Οικολογικής Κίνησης. Επίσης, εξέφρασε τη συμπαράσταση του απέναντι σε όλες τις πρωτοβουλίες που «συμβάλλουν στη διάσωση και ανάδειξη του πολιτιστικής κληρονομιάς της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας, στην επίλυση των προβλημάτων και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για μια ισόρροπη ανάπτυξη της Μάνης και της Λακωνίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος