Διαδικτυακές επιμορφωτικές δράσεις οργανώνει η ΕΛΜΕ Λακωνίας

Με αντικείμενο τον Covid-19

Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακές επιμορφωτικές δράσεις οργανώνει η ΕΛΜΕ Λακωνίας

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των εκπαιδευτικών της Λακωνίας για την νέα σχολική χρονιά, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η  ΕΛΜΕ Λακωνίας προγραμματίζει δυο διαδικτυακές επιμορφωτικές συναντήσεις με διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της υγείας.

Η πρώτη δράση με θέμα τον Covid-19 θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10/9 και ώρα 7:00 μμ με προσκεκλημένους: την κ.  Γαρυφαλιά Πουλάκου, παθολόγο – λοιμωξιολόγο,  Επίκουρη Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ,  Γ’ Παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ, ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και τον κ. Θωμά Νιτσοτόλη, παθολόγο – λοιμωξιολόγο,  Επιμελητή Α’ ΕΣΥ, Γ’ Παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ, ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Νέα δεδομένα στη σχολική κοινότητα λόγω της πανδημίας covid 19  και τρόποι διαχείρισής τους» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14/9 στις 7:00 μμ, με προσκεκλημένο τον κ. Βασίλειο Κούτρα, ιατρό, Καθηγητή Αγωγής Υγείας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία».

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν μέσω των σχολείων τους για την διαδικτυακή πλατφόρμα που θα διεξαχθούν οι συναντήσεις και τον τρόπο σύνδεσής τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος