Παράταση για το ΠΜΣ του ΠΑΠΕΛ και ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 12:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση για το ΠΜΣ του ΠΑΠΕΛ και ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά

Αίτηση για την κάλυψη 50 θέσεων, μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι, για το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βυζαντινός Κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό» που υλοποιεί το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) Μυστρά. Για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών δόθηκε παράταση έως και 9 Οκτωβρίου 2020.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (www.uop.gr - ανακοινώσεις μεταπτυχιακών), καθώς και την ιστοσελίδα του ΙΝΕΒΥΠ, στην ένδειξη «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 2020-2021».

Τα απαραίτητα έγγραφα πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Παλαιό Στρατόπεδο-Ανατολικό Κέντρο, ΤΚ 24100, Καλαμάτα με την ένδειξη για το ΠΜΣ «Βυζαντινός Κόσμος», τηλ. 27310-28833, 27210-65132, 6932-305407, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ημέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30-13:00). Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στην ανωτέρω διεύθυνση με συστημένη επιστολή με σφραγίδα ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών το αργότερο έως και την 9/10/2020.

Σημειώνεται ότι στερούνται δικαιώματος συμμετοχής στο ΠΜΣ όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι παράλληλα σε άλλο ΠΜΣ.

Η ημερομηνία των συνεντεύξεων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φιλολογίας και την ιστοσελίδα του ΙΝΕΒΥΠ. Ο πίνακας των επιτυχόντων θα αναρτηθεί στους χώρους ανακοινώσεων και τους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους του Τμήματος Φιλολογίας και του ΙΝΕΒΥΠ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος