Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Μολάων

Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 10:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Μολάων

Στην τοποθέτηση στεγάστρου σκίασης στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (λόγω πρωτοκόλλου ασφαλείας), προχώρησε η διοίκηση του Νοσοκομείου  Μολάων.

«Η εφαρμογή ενός νέου, ασθενοκεντρικού και ανθρωποκεντρικού μοντέλου λειτουργίας, απαιτεί τη διοίκηση συνεχώς παρούσα στην πρώτη γραμμή, προσαρμοζόμενη στις όλο και αυξανόμενες -λόγω Covid-19- ανάγκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Κορωνιός.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διαμόρφωση του χώρου θα συνεχιστεί, στοχεύοντας στη σφαιρική αναβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας και στη διασφάλιση των βέλτιστων δυνατών συνθηκών αναμονής για συνοδούς κι ασθενείς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος