Στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η 13η ορκωμοσία πτυχιούχων του ΤΟΔΑΠέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 18:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η 13η ορκωμοσία πτυχιούχων του ΤΟΔΑ

Μια ξεχωριστή τελετή ορκωμοσίας είχαν οι πτυχιούχοι του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο, έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19 και το συνεπαγόμενο κλείσιμο των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας, φοιτητές και καθηγητές έσμιξαν στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο για την 13η τελετή ορκωμοσίας.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις οδηγίες και τα προληπτικά μέτρα που έχει λάβει το Υπουργείο Παιδείας, δεδομένου ότι είχαν προβλεφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις, αλλά και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των παρευρισκομένων.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΤΟΔΑ τονίζει ότι «η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου φέρει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού παραπέμπει σε έναν αντίστοιχο χώρο, αυτόν του θεάτρου που υπήρχε στην αρχαία Σπάρτη, θυμίζοντας έτσι τον αθλητικό τρόπο ζωής των αρχαίων Σπαρτιατών και συνδέοντας τη σημερινή εξωστρέφεια και δυναμική ανάπτυξη της πόλης της Σπάρτης, του ΤΟΔΑ, αλλά και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τη διαχρονική αξία του αθλητισμού, που διασφαλίζει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος συνολικά 133 πτυχιούχοι. Συγκεκριμένα, 89 αποφοιτήσαντες από το προπτυχιακό πρόγραμμα του ΤΟΔΑ, 40 αποφοιτήσαντες από τα 3 μεταπτυχιακά προγράμματα, αλλά και 4 Διδάκτορες. Επίσης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, που ήρθε να καμαρώσει και να χειροκροτήσει τους πτυχιούχους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, οι βουλευτές Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιδήμαρχος Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη, ο Αναπλ. Καθηγητής ΤΟΔΑ Παναγιώτης Αλεξόπουλος και οι  Καθηγητές ΤΟΔΑ Ιωάννης Δουβής, Μάριος-Δανιήλ Παπαλουκάς και Αντώνης Τραύλος.

Το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και εκείνους που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωσή της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στη Δημοτική Αρχή Σπάρτης για την πολύτιμη αρωγή τους καθώς επίσης και στο Δ.Σ. του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. 

Τέλος, συγχαίρει θερμά όλους τους απόφοιτους για τους κόπους και τις προσπάθειές τους που ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους εύχονται ο καθένας τους να ακολουθήσει το δρόμο της προσωπικής επιτυχίας και καταξίωσης μέσα από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχουν θέσει, πάντα σε ένα πλαίσιο ανθρώπινων αξιών με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος