Ολοκληρώνεται η β’ φάση εγγραφής στα ΕΠΑΛ

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 08:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώνεται η β’ φάση εγγραφής στα ΕΠΑΛ

Ανακοινώνεται ότι, για τους μαθητές που για οποιοδήποτε λόγο δεν έγινε η εγγραφή τους κατά το υποχρεωτικό διάστημα της α’ φάσης εγγραφών στα ΕΠΑΛ (18/6-2/7/2020), μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής για οποιαδήποτε τάξη ΕΠΑΛ, για το σχολικό έτος 2020-21, κατά τη β΄ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής μαθητών ΕΠΑΛ, μέσω της εφαρμογής e-eggrafes.

Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, από τη Δευτέρα 13/7/2020 και ώρα 08:00 πμ έως και την Τρίτη 14/7/2020 και ώρα 23:59΄.

Η εγγραφή πραγματοποιείται από το γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή  με τους κωδικούς που χρησιμοποιεί και στις εφαρμογές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (taxis) ή από τον ίδιο το μαθητή αν είναι ενήλικας επίσης με τους δικούς του κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος