Με φορητό ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης

Προσφορά της Περιφέρειας

Σάββατο, 04 Ιούλιος 2020 08:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με φορητό ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/7 στην Τρίπολη, έγινε  η παράδοση τεσσάρων φορητών ακτινοδιαγνωστικών μηχανημάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα Νοσοκομεία Σπάρτης, Καλαμάτας, Κορίνθου και Τρίπολης.

Αναφερόμενος σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, μίλησε για την προσφορά της Περιφέρειας στις δημόσιες δομές υγείας, η οποία ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, αν αθροιστούν οι επισκευές στα Κέντρα Υγείας, η αγορά ασθενοφόρων κ.α., προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «τελευταία στη μάχη εναντίον του  κορωνοϊού, η Περιφέρεια έχει διαθέσει πάνω από 15.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 13 προς το Υπουργείο Υγείας».

Από την πλευρά του ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιος Τζανής χαιρετίζοντας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη μεγάλη και συστηματική προσφορά της στον τομέα της υγείας και την ουσιαστική συνδρομή της στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, ιδιαίτερα το κρίσιμο χρονικό διάστημα του προηγούμενου τριμήνου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος