Πυρκαγιά στη Μυρτέα κατασβέστηκε άμεσα (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 15:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πυρκαγιά στη Μυρτέα κατασβέστηκε άμεσα (ΦΩΤΟ)

Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 3/7 στην περιοχή της Μυρτέας Δ. Ευρώτα. Η πυρκαγιά ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, σε αγρόκτημα που βρίσκεται στην έξοδο του χωριού προς Περιστέρι. Χάρη στην άμεση επέμβαση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μυρτέας με δύο οχήματα, δύο μόνιμους και πέντε εθελοντές πυροσβέστες, η πυρκαγιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να απειληθεί κατοικημένη περιοχή. Για λόγους ασφαλείας και συντονισμού, στην περιοχή έσπευσε με ένα όχημα-υδροφόρα και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος.

Από τη φωτιά έγινε στάχτη περίπου 1,5 στρέμμα ξηρής και δασικής βλάστησης και μερικά ελαιόδεντρα.

Αξίζει να αναδειχθεί η τάχιστη αντίδραση και κινητοποίηση των μόνιμων και εθελοντών πυροσβεστών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μυρτιάς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του συμβάντος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος