195 τα κρούσματα κορονοϊού στην Πελοπόννησο

162 στη δομή μεταναστών στην Αργολίδα

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
195 τα κρούσματα κορονοϊού στην Πελοπόννησο

Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού δεν αναφέρθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην οποία ο αριθμός των προσβληθέντων παραμένει 195.

Αναλυτικά: α) Στην ΠΕ Αργολίδας 168 (162 στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι Αργολίδας), β) ΠΕ Αρκαδίας 3, γ) στην ΠΕ Κορινθίας 11, δ) στην ΠΕ Λακωνίας 1 (εισαγόμενο από Αττική), ε) ΠΕ Μεσσηνίας 12.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 105 άνδρες και 90 γυναίκες. Εκ των αναφερόμενων κρουσμάτων, οκτώ έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και 16 νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία. Δύο εκ των νοσηλευομένων εξήλθαν από τη ΜΕΘ. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση (ανάλογα με την ημερομηνία έκθεσης), λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Δύο συμπολίτες μας, δυστυχώς, έχουν χάσει τη ζωή τους.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι τα επίσημα στοιχεία που περιέρχονται στην Υπηρεσία της Περιφέρειας από τη ΓΓΠΠ και τον ΕΟΔΥ και επικαιροποιούνται σε καθημερινή βάση. Περαιτέρω βρίσκονται σε εξέλιξη εργαστηριακού ελέγχου περιστατικά πιθανά ή ύποπτα λοίμωξης από τον Covid-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland