Τροποποιείται το ωράριο των φαρμακειών της Λακωνίας

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας

Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 19:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τροποποιείται το ωράριο των φαρμακειών της Λακωνίας

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας για τα φαρμακεία της Λακωνίας έφεραν τα νέα έκτακτα μέτρα και η απαγόρευση της κυκλοφορίας προκειμένου να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Ειδικότερα, τα φαρμακεία θα λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες από 08:30΄ ως τις 16:30΄, ενώ από τις 16:30΄ ως τις 22:30΄ οι πολίτες θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους μέσω υπηρεσιακού φαρμακείου. Τη νύχτα (από τις 22:30΄ ως τις 08:30΄ της επόμενης ημέρας) θα διανυκτερεύει το εκάστοτε εφημερεύον φαρμακείο.

Τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργούν δύο φαρμακεία, με ωράριο από 08:30΄ ως 20:30΄, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας το κοινό θα εξυπηρετείται από εφημερεύον φαρμακείο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος